Lenovo Vibe X S960 Soft Reset / Yeniden Başlatma

Nasıl Yapılır?

Lenovo Vibe X S960 soft reset işlemi, cihaz içerisindeki bilgilerinize zarar vermeden tuşlar yardımı ile cihazı yeniden başlatmaya (reboot) zorlar.

Lenovo Vibe X S960 soft reset işlemi, cihaz içerisindeki bilgilerinize zarar vermeden tuşlar yardımı ile cihazı yeniden başlatmaya (reboot) zorlar.

Ücretsiz Antivirüs


Lenovo Vibe X S960 Soft Reset / Yeniden Başlatma

Lenovo Vibe X S960 soft reset işlemi, cihaz içerisindeki bilgilerinize zarar vermeden tuşlar yardımı ile cihazı yeniden başlatmaya (reboot) zorlar.

Lenovo Vibe X S960 soft reset işlemi ile yanıt vermeyen cep telefonunuzu yeniden başlatarak aşağıdaki sorunlardan kurtulabilirsiniz:

  • Cep telefonunuzda donma, kasma veya yavaşlamalar mevcutsa,
  • Sistem ve uygulamalardan kaynaklı hata mesajları alıyorsanız,
  • Telefonunuz kendi kendine açılıp kapanıyorsa,
  • Cep telefonunuz açılış logosunda kalıyorsa,
  • Cihazınız yanıt vermeyi durdurdu ise,

Tüm bu sorunların haricinde cep telefonunuzu herhangi bir sebepten dolayı yeniden başlatmak (restart) istiyorsanız Lenovo Vibe X S960 soft reset işlemini tercih edebilirsiniz.

Lenovo Vibe X S960 Tuşlar Yardımı İle Yeniden Başlatma

Lenovo Vibe X S960 soft reset işlemini aşağıdaki talimatları izleyerek uygulayabilir, yanıt vermeyen cihazınızı sorunsuzca yeniden başlatabilirsiniz.

  • Cep telefonunuzun Güç Açma tuşuna birkaç saniye boyunca basın, eğer kapatma seçenekleri görünüyorsa Yeniden Başlat seçeneğine basıp cihazı yeniden başlatabilirsiniz.
  • Cep telefonunuzun bataryasını yerinden çıkartma şansınız varsa bataryayı çıkartıp birkaç saniye bekledikten sonra yerine yerleştirip cihazı açmayı deneyin.
  • Cep telefonunuzun bataryasın yerinden çıkartma şansınız yok ise Ses Kısma (Volume Down) ve Güç Açma (Power) tuşlarına 10-15 saniye boyunca aynı anda basın, cihaz titrediğinde tuşları bırakabilirsiniz.
lenovo-android-cep-telefonu-soft-reset-yeniden-baslatma-android-8-gif-animasyon

Lenovo Vibe X S960 soft reset işleminin ardından cep telefonunuz otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Cihaz açıldığında son yaptığınız değişiklikler haricinde herhangi bir veri kaybı yaşamadan kaldığınız yerden kullanıma devam edebilirsiniz.